Renovatie & Montage

Meer dan 13 jaar ervaring in bouw & renovatie

Wanneer u van plan bent te renoveren is het belangrijk een goed plan te maken. Een goede renovatie heeft namelijk een positief effect op de verkoop- of huurwaarde van uw woning. Daarbij is materiaalkeuze ontzettend belangrijk, want een mooi, duurzaam en onderhoudsarme oplossing biedt u naast een verhoging van de waarde, ook een goed humeur.

Met meer dan 13 jaar ervaring is Kunova uw partner in duurzame renovatieprojecten. Wij leveren onderhoudsarme bouwmaterialen voor zowel binnen- als buitentoepasingen waarmee wij uw woning weer die prachtige uitstraling geven die het verdient.

Wilt u weten wat u kan besparen door te kiezen voor de onderhoudsarme producten van Kunova? Neem dan gerust contact met ons op.

Verhoogt de waarde

Het renoveren van uw gevel verhoogt de waarde van uw woning.

Nieuwe uitstraling

Zonder grote aanpassingen kunt u dankzij onze kunststof oplossingen uw woning een nieuwe frisse uitstraling geven.

Zorgeloos renoveren

Wij ontzorgen de volledige renovatie en installatie zodat u zorgenloos van alle voordelen kunt genieten.

Past in het straatbeeld

Onze kunststof producten zijn niet van echt hout te onderscheiden. Hierdoor passen onze renovaties altijd in het straatbeeld.

Kunova staat voor u klaar

Alain Vernooij is sinds 2008 als ondernemer actief in de bouw & afbouw waarbij een klantvriendelijke werkwijze in combinatie met uitstekend vakmanschap hoog in het vaandel staat.

U bent bij Kunova aan het juiste adres voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie projecten voor zowel de particuliere als zakelijke sector. We zijn een modern, flexibel en ambitieus bedrijf met hart voor de zaak.

We werken met een eigen bezetting en maken gebruik van een vaste groep vakbekwame specialisten. Stuk voor stuk gecertificeerde vakmensen met liefde voor hun vak. Kortom, uw persoonlijke project is bij ons van idee tot oplevering in goede – en vertrouwde handen. 

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn.

In samenwerking met Bouwbedrijf Vernooij BV
Kvk 72005858

Vrijblijvend uw project
bespreken met Kunova

Wilt u weten wat Kunova voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de voordelen van renoveren met kunststof.

Ik wil graag:

Heeft u liever persoonlijk advies?

Wij staan dagelijks voor u klaar voor vrijblijvend en persoonlijk advies.